Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] - Przewidywany Buff

LeagueHelp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , niedawno na reddicie komentowali stan vayne , jej największym minusem był niewielka różnica zasięgu AA i zasięgu vaynee.jpg . Dlatego Riot postanowił w najbliższym czasie naprawić tą kwestie vayne .

RiotVolty:

,,Hey guys, thanks for raising this issue. We looked at it and decided that it makes the most sense to have Condemn’s range match Vayne’s basic attack range exactly. So that’ll be in an upcoming patch. Thanks so much!''

Opublikowano

,,Hey guys, thanks for raising this issue. We looked at it and decided that it makes the most sense to have Condemn’s range match Vayne’s basic attack range exactly. So that’ll be in an upcoming patch. Thanks so much!''

Cześć wszystkim, dzięki za wasze sugestie. Przyglądaliśmy się temu i zdecydowaliśmy się iż jedyny sens skill będzie miał gdy "Potępienie" otrzyma taki sam zasięg jak podstawowe ataki Vayne. Poprawka gotowa będzie już w nadchodzącym patchu. Dzięki!

Prosze...

Opublikowano

Według mnie, też nie jest jej już żaden buff potrzebny,jest idealnie zbalansowana. Przecież ona po 3-6 lvl robi miazgę.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

skoro buff to większy

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

jak nie gracie Vayne to nie piszcie, zawsze mialem problem, ze po AA jak chcialem kogos wbic w sciane, to po prostu albo za pozno, albo moja postać się tak jakby zacinała, bo ciągle wciskałem "E", imo bardzo się przyda, szczególnie na laning phasie

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Zasięg E się zwiększy do zasięgu AA.. wiecie że to jest dosłownie kosmetyczna zmiana? jeden krok(?) różnicy jest między skillem a AA, więc ten "buff" to nie da za dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...